K vydatnému obědu se hodí 100 g polenty s 50 g čerstvého sýra a zralým rajčetem. K chutné večeři se 100 g polenty podává se sklenicí osvěžujícího kefíru. Na 100 g polenty potřebujete 2 sklenice vody, sůl, 2 vejce a 2 lžičky sezamových semínek. Po svaření vody polentu rychle rozmíchejte, aby byla pevná a hladká, a přidejte čerstvě rozšlehaná vejce.
Když polenta dosáhne požadované konzistence, přidejte 2 lžičky lehce opražených sezamových semínek. Úterý Začněte den snídaní, kterou tvoří 200 g polenty s 1 kelímkem nízkotučného jogurtu a 1 čerstvou okurkou. K obědu si dejte vydatných 200 g polenty s 50 g čerstvého sýra a šťavnatým rajčetem. K vydatné večeři se doporučuje 100 g polenty s osvěžujícím kefírem. Středa Na začátek dne 200 g polenty s nízkotučným jogurtem a osvěžující okurkou.
K vydatnému obědu si vychutnejte 200 g polenty s 50 g krémového mladého sýra a zralými šťavnatými rajčaty. K večeři 200 g polenty a sklenice osvěžujícího kefíru. Čtvrtek Začněte den vydatnou snídaní s 200 g polenty, 1 kelímkem nízkotučného jogurtu a okurkou.
K sytému obědu si můžete pochutnat na vydatném jídle složeném ze štědré porce 300 g polenty doplněné 50 g mladého sýra a zralým rajčetem. Abyste si vychutnali lahodnou večeři, dopřejte si porci 200 g polenty s šálkem osvěžujícího kefíru.