Kalifornská univerzita v San Diegu provedla studii, která zjistila, že konzumace červeného masa podporuje vyšší vývojové události a hlavním důvodem je cukr.

Podle ještě další studie zveřejněné 29. prosince ve „Strategiích Národní akademie věd“ má mnoho teplokrevných zvířat nový cukr s názvem Neu5Gc, který spouští bezpečnou reakci, která tímto způsobem způsobuje exacerbaci.

Studii vedl Ajit Varki a odhalil účinek, který má tento cukr na myši: „Počínaje poměrně nedávnou dobou byla větší část našeho potvrzení propojujícího Neu5Gc s nádorem náhoda nebo od kruhového objezdu očekáváno do určité míry napodobené průzkumné nastavení… Toto je hlavní událost, když ukázali jsme zejména, že napodobování přesného stavu u jedinců – posílení nelidského Neu5Gc a vyvolání ohrožení protilátek Neu5Gc – zvyšuje neomezený vývoj u myší. “

Červené maso a škoda

Vepřové maso a další zkrocená stvoření obsahují tento typ cukru, je také obsažen v jejich mléčných výrobcích, jako je mléko a některé sýry. Náš organismus bohužel nemůže tento cukr běžně sdělit, protože jakmile se aklimatizuje v našich tkáních, je považován za vzdáleného provinilce. Ve výsledku to podporuje podněcování našich necitlivých struktur.

Pokračování na další straně