Jednoduchá buchta, která je lehká na přípravu a máte ji hotovou raz dva. Místo třešní můžete použít i jiné ovoce, místo vanilkového pudinku můžete použít čokoládový. Kreativitě se meze nekladou.
Já už ji jinak nedělám, je opravdu jednoduchá na přípravu a je hotová během chvilky, proto ji máme u nás doma tak rádi.
Co budeme potřebovat:
- 260 g krystalového cukru
- 4 celá vejce
- 200 ml oleje
- 200 ml vlažné vody
- 260 g polohrubé mouky
- 1 bal. prášku do pečiva
na pudink:
- 1 bal. vanilkového pudingu
- 400 ml mléka
- 2 lžíce kr. cukru
- hladkou mouku
- třešně nebo jiné ovoce
Postup přípravy najdete na druhé stránce…
🙂
postup:
Nejdříve si utřeme vejce s cukrem do pěny. Přidáme olej, vodu a nakonec i sypké přísady.
Navrstvíme na plech vymazaný a vysypaný moukou nebo vyložený papírem na pečení.
Ovoce obalíme v mouce a uložíme na těsto.
Nakonec lžící dávkujeme na těsto uvařený pudink.
V závislosti na typu vaší trouby pečeme při teplotě 180 stupňů 20 až 25 minut.
Dobrou chuť!