foto: kektes.com

Jednoduchá buchta, která je lehká na přípravu a máte ji hotovou raz dva. Místo třešní můžete použít i jiné ovoce, místo vanilkového pudinku můžete použít čokoládový. Kreativitě se meze nekladou.

Já už ji jinak nedělám, je opravdu jednoduchá na přípravu a je hotová během chvilky, proto ji máme u nás doma tak rádi.

Co budeme potřebovat:

  • 260 g krystalového cukru
  • 4 celá vejce
  • 200 ml oleje
  • 200 ml vlažné vody
  • 260 g polohrubé mouky
  • 1 bal. prášku do pečiva

na pudink:

  • 1 bal. vanilkového pudingu
  • 400 ml mléka
  • 2 lžíce kr. cukru
  • hladkou mouku
  • třešně nebo jiné ovoce

Postup přípravy najdete na druhé stránce…

🙂

postup:

Nejdříve si utřeme vejce s cukrem do pěny. Přidáme olej, vodu a nakonec i sypké přísady.

Navrstvíme na plech vymazaný a vysypaný moukou nebo vyložený papírem na pečení.

Ovoce obalíme v mouce a uložíme na těsto.

Nakonec lžící dávkujeme na těsto uvařený pudink.

V závislosti na typu vaší trouby pečeme při teplotě 180 stupňů 20 až 25 minut.

Dobrou chuť!