postup:
Smíchejte všechny přísady na žlutou směs a dobře promíchejte. žluté přísady a rovnoměrně promíchejte. Odložte stranou.
Smíchejte kukuřičný škrob a vodu, dobře promíchejte. Odložte stranou.
Žlutou směs přiveďte do varu na mírném ohni a neustále míchejte. Přidejte směs kukuřičného škrobu těsně před varem. Neustále míchejte, dokud směs nezhoustne.
Nalijte směs do odměrky a následně do menších formiček.
Nechte vychladnout při pokojové teplotě. Vložte ji do chladničky, dokud žlutá hmota neztuhne.
Potom žluté pudinky vyklopte z formiček a vložíme je do větších formiček.
Smíchejte všechny přísady na bílý puding a rovnoměrně promíchejte. Směs se stejně vaří na mírném ohni za stálého míchání. Vypněte sporák a sundejte pánev ze sporáku.
Nalijte směs do odměrky. Směs se míchá ještě 2-3 minuty. Nalijte do větších formiček kolem žlutého pudinku.
Nechte vychladnout při pokojové teplotě. Vložte do chladničky, dokud pudinky neztuhnou a nejsou připraveny k servírování.
video:
Zdroj:Dobrenoviny.sk