Pekelně dobrá krkovice na česneku s výbornou omáčkou: Vše máte na jednom plechu, bez kopy špinavého nádobí!

Ingredience:

  • 1,5 kg krkovičky nakrájené na plátky
  • 10 stroužků česneku
  • 2 větší cibule nakrájené na kolečka
  • sůl

Na omáčku:

  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 10 lžic pikantního kečupu
  • Sladkou mletou papriku
  • Pepř

postup přípravy najdete na druhé stránce....

🙂

postup:

Plech si vymažeme olejem. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuli uložíme plátky masa.

Osolíme je a potřeme prolisovaným česnekem.

Maso pokryjeme zbylou cibulí a jednoduše přelijeme omáčkou – smícháme si na ni kečup olej, sójovou omáčku, papriku a mletý pepř.

Pečeme při teplotě 180 stupňů 1-1,5 hodiny. Hotovo, podáváme s rýží nebo bramborami.

Dobrou chuť!