Pekelně dobrá krkovice na česneku s výbornou omáčkou: Vše máte na jednom plechu, bez kopy špinavého nádobí!
Ingredience:
- 1,5 kg krkovičky nakrájené na plátky
- 10 stroužků česneku
- 2 větší cibule nakrájené na kolečka
- sůl
Na omáčku:
- 4 lžíce oleje
- 4 lžíce sójové omáčky
- 10 lžic pikantního kečupu
- Sladkou mletou papriku
- Pepř
postup přípravy najdete na druhé stránce....
🙂
postup:
Plech si vymažeme olejem. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuli uložíme plátky masa.
Osolíme je a potřeme prolisovaným česnekem.
Maso pokryjeme zbylou cibulí a jednoduše přelijeme omáčkou – smícháme si na ni kečup olej, sójovou omáčku, papriku a mletý pepř.
Pečeme při teplotě 180 stupňů 1-1,5 hodiny. Hotovo, podáváme s rýží nebo bramborami.
Dobrou chuť!