Brambory jsou výborné v jakékoliv podobě, ať už je to ve formě pyré, součást guláše nebo dozlatova připravené z fritézy.
Dokonce i vařené ve slupce mohou vytvořit skvělý pokrm, pokud k nim přidáte trochu česnekové omáčky.
Vzhledem k tomu, že mnozí lidé mají v oblibě smažené brambory, ukážeme vám šikovný trik jak na to. Výsledek vás potěší jemnou křupavostí a příjemnou měkkostí!
Postup:
Umyjte a oloupejte brambory.
Překrojte je na polovinu.
Vidličkou poškrabte povrch brambor – jejich hlízy nastartují produkci šťávy.
článek pokračuje na druhé stránce…
🙂
Osolte a nechte působit 1-2 minuty.
Nyní si můžete brambory nakrájet na menší kousky a osmažit.
Během přípravy nezapomeňte k bramborám přidat vaše oblíbené koření, cibuli, čerstvé bylinky a olivový nebo slunečnicový olej.
Křupavé brambory můžete zkombinovat téměř s jakýmkoli jídlem a vaše rodina nebo přátelé vám určitě poděkují!