Dr. Johanna Buddwig – 90% jejích pacientů s rakovinou MOHLO porazit nemoc!

Dr. Johanna Buddwig byla šestkrát nominována na Nobelovu cenu za medicínu a musíme ji respektovat. Během své kariéry (zemřela v roce 2003 ve věku 95 let) pomohla Dr. Budwig 90% jejích pacientů s rakovinou přežít.

Důsledně léčila všechny typy rakoviny pomocí netoxických přísad, které nezpůsobují žádné vedlejší účinky. Díky svému úžasnému úspěchu se Dr. Budwig stala největším nepřítelem farmaceutického průmyslu. Potlačili její práci od počátku 50. let, a proto většina z nás není obeznámena s její léčbou.

Rakovina je nejlukrativnějším onemocněním v historii.

Toxiny, záření a acidóza z farmaceutik a podvýživy jsou nesvatou trojicí rakoviny. Acidóza je konečná fáze stavu, kdy se tělesná chemie člověka okyslí a schopnost jeho krve ukládat a přenášet kyslík je výrazně snížena.

Hladina kyslíku v krvi zdravých lidí se pohybuje mezi 98 a 100, měřeno pulzním oxymetrem, ale u pacientů s rakovinou je to pouze 60. Kyslík v krvi pacienta s rakovinou je nahrazen odpadními produkty, jako je oxid uhličitý. Tento nedostatek kyslíku vede k tvorbě nádorů a buňky musí mutovat, aby mohly přijímat energii z procesu fermentace cukru.

Nejedná se o biochemicky „čistý“ proces, ale o fermentační odpad, který se hromadí v tkáních a způsobuje ještě větší toxicitu. To vede k ještě větší acidóze a buněčné deprivaci kyslíku. Nakonec tento proces vede k množení rakovinných buněk a končí smrtí.

Tato vědecká fakta jsou podložena vědou a potvrzena Dr. Ottem Warburgem, který v roce 1931 obdržel Nobelovu cenu.

Kyslík je nejdůležitější zbraní v boji proti rakovině. Budwigův protokol je proces, který stimuluje přísun kyslíku lépe a rychleji než jiné terapie a také reguluje pH těla do neutrálního a alkalického stavu. Když je tělo v alkalickém stavu, je krev naplněna  kyslíkem, který je toxický pro mutované rakovinné buňky.

Protokol Dr. Budwiga je založen na použití roztoku vyrobeného z obyčejného lněného oleje a tvarohu. Dozvěděla se, že „zdravé“ (neživé) stravování skutečně způsobuje obrovský problém.

Vyloučila škodlivé tuky a potraviny, které způsobují hladovění buněk kyslíkem, a nahradila je léčivými potravinami a esenciálními mastnými kyselinami. Zdůraznila také význam slunečního světla, které je přirozeným zdrojem vitaminu D3 bojujícího proti rakovině.

Pokračování na další straně

xx_xx

Budwigův protokol se skládá ze dvou fází. První je přírodní a kombinuje bílkovinnou síru z tvarohu a omega-3 tuky z lněného semínka. Dr. Budwig objevil, že tělo syntetizuje omega-3 z lněného oleje v přesném množství, které potřebuje.

“Bez těchto mastných kyselin nemohou enzymy fungovat a člověk se dusí, i když dostane vzduch bohatý na kyslík.” Nedostatek těchto nenasycených mastných kyselin narušuje mnoho životně důležitých funkcí. Za prvé, snižuje přísun dostupného kyslíku. Nemůžeme přežít bez vzduchu a jídla; A bez těchto mastných kyselin nemůžeme přežít, “řekla.

Druhá část Budwigova protokolu zahrnuje speciální dietu. Pacientům se doporučuje dodržovat protokol po dobu nejméně 6 měsíců bez ohledu na příznaky.

Lék!

Složení:

1 šálek přírodního tvarohu (ujistěte se, že není vyroben z homogenizovaného mléka)
2-5 lžící lněného oleje a 1-3 lžíce čerstvě mletého lněného semínka (všimněte si, že lněný olej nebo mleté ​​semeno musí být použito ihned po vystavení vzduchu)

Doporučuje se konzumovat alespoň jednou denně. Míchejte ji dřevěnou lžící a nikdy ne kovovou.

Strava!

  • Vyvarujte se cukru a přidejte hroznovou šťávu, abyste osladili jakýkoli jiný čerstvě vymačkaný džus
  • Vyhýbejte se čistým živočišným tukům, jako je sádlo, tuk atd.
  • Nepoužívejte salátové dresinky nebo polevy zakoupené v obchodě
  • Nikdy nejezte majonézu zakoupenou v obchodě
  • Vyvarujte se masa, pokud není organické
  • Vyvarujte se másla a margarínu
  • Pijte čerstvě vymačkané zeleninové šťávy z mrkve, celeru a červené řepy.
  • Pijte šálek teplého bylinného čaje třikrát denně, například mátový, šípkový nebo hroznový čaj. Použijte přírodní med.
  • Vyvarujte se umělých sladidel, jako je kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy)
  • Jezte potraviny bez chemikálií
  • Vyhýbejte se všem zpracovaným potravinám
  • Omezte používání všech léčiv
  • Nepijte sladké sodovky
  • Jezte pouze čerstvě připravená jídla

Další tipy!

  • Používejte lněný olej chráněný před vzduchem, teplem a světlem. Mělo by to být chladné a přirozené
  • Vyvarujte se hydrogenovaných olejů
  • Pijte pravidelně zelené nápoje, abyste zajistili správnou výživu
  • Jezte potraviny bohaté na vitamín C.
  • Nepoužívejte opalovací krém a kosmetiku
  • Vyvarujte se bílého chleba, bílé rýže, bílého cukru, bílé soli, bílé mouky a čehokoli jiného, ​​co obsahuje sloučeniny chloru
  • Vyvarujte se „stolní“ soli a použijte místo toho vysoce kvalitní nebělenou mořskou sůl
  • Používejte přírodní prádlo a čisticí prostředky
  • Vyhýbejte se sójovým potravinám a řepkovému oleji
  • Vezměte každý den čajovou lžičku kokosového oleje lisovaného za studena.

Zdroj:snianna.ru

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here