Dr. Johanna Buddwig – 90% jejích pacientů s rakovinou MOHLO porazit nemoc!

Dr. Johanna Buddwig byla šestkrát nominována na Nobelovu cenu za medicínu a musíme ji respektovat. Během své kariéry (zemřela v roce 2003 ve věku 95 let) pomohla Dr. Budwig 90% jejích pacientů s rakovinou přežít.

Důsledně léčila všechny typy rakoviny pomocí netoxických přísad, které nezpůsobují žádné vedlejší účinky. Díky svému úžasnému úspěchu se Dr. Budwig stala největším nepřítelem farmaceutického průmyslu. Potlačili její práci od počátku 50. let, a proto většina z nás není obeznámena s její léčbou.

Rakovina je nejlukrativnějším onemocněním v historii.

Toxiny, záření a acidóza z farmaceutik a podvýživy jsou nesvatou trojicí rakoviny. Acidóza je konečná fáze stavu, kdy se tělesná chemie člověka okyslí a schopnost jeho krve ukládat a přenášet kyslík je výrazně snížena.

Hladina kyslíku v krvi zdravých lidí se pohybuje mezi 98 a 100, měřeno pulzním oxymetrem, ale u pacientů s rakovinou je to pouze 60. Kyslík v krvi pacienta s rakovinou je nahrazen odpadními produkty, jako je oxid uhličitý. Tento nedostatek kyslíku vede k tvorbě nádorů a buňky musí mutovat, aby mohly přijímat energii z procesu fermentace cukru.

Nejedná se o biochemicky „čistý“ proces, ale o fermentační odpad, který se hromadí v tkáních a způsobuje ještě větší toxicitu. To vede k ještě větší acidóze a buněčné deprivaci kyslíku. Nakonec tento proces vede k množení rakovinných buněk a končí smrtí.

Tato vědecká fakta jsou podložena vědou a potvrzena Dr. Ottem Warburgem, který v roce 1931 obdržel Nobelovu cenu.

Kyslík je nejdůležitější zbraní v boji proti rakovině. Budwigův protokol je proces, který stimuluje přísun kyslíku lépe a rychleji než jiné terapie a také reguluje pH těla do neutrálního a alkalického stavu. Když je tělo v alkalickém stavu, je krev naplněna  kyslíkem, který je toxický pro mutované rakovinné buňky.

Protokol Dr. Budwiga je založen na použití roztoku vyrobeného z obyčejného lněného oleje a tvarohu. Dozvěděla se, že „zdravé“ (neživé) stravování skutečně způsobuje obrovský problém.

Vyloučila škodlivé tuky a potraviny, které způsobují hladovění buněk kyslíkem, a nahradila je léčivými potravinami a esenciálními mastnými kyselinami. Zdůraznila také význam slunečního světla, které je přirozeným zdrojem vitaminu D3 bojujícího proti rakovině.

Pokračování na další straně