Dá se jíst s ovocem, jako náplň do zákusků, ale také s nepečený Sušenkové těstem. Můžete ho ale klidně jíst i celkem samotný, například i jako studené sklenice.

potřebujeme:

175 g másla
325 g tvarohu
90 g moučkového cukru
65 g kondenzovaného mléka
1 vanilkový cukr
1 lžička koňaku nebo dezertního vína

Pokračování na další straně

xx_xx

postup:

Změklé máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem, pak po částech přidávejte kondenzované mléko, stále míchejte. Tvaroh protlačte přes síto a přidejte do krému. Znovu promíchejte. Na závěr můžete přidat koňak, ale nemusíte. To je všechno.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj.Dobrenoviny.sk

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here