„V roce 1997 porodila sedm dětí – a manžel ji okamžitě opustil.“ Jaký byl její osud?

Poté, co se rodině Kennyho a Bobbyho McCogee narodila dcera, přemýšleli manželé o druhém dítěti. Kenny ale nemohla otěhotnět a pak se s manželem rozhodli uchýlit se k IVF. Ženě bylo implantováno sedm embryí najednou a všechna přežila!Kenny porodila svých sedm dětí v roce 1997 a byl to skutečný zázrak! Miminka po narození nevážila více než 1,5 kg a u dvou z nich byla diagnostikována dětská mozková obrna. Později, po operacích, však děti dokázaly vstát a chodit.

O této rodině psala všechna média a byla jim věnována zvláštní pozornost. Bobby McCaughey nevydržel povinnosti otce s mnoha dětmi a rodinu opustil. Kenny zůstala sama s dětmi v náručí a nebyl absolutně nikdo, kdo by jí pomohl.

K její rodině se ale veřejnost i osobně choval velmi pozorně tehdejší americký prezident Bill Clinton. Kennymu pomáhaly různé charitativní a soukromé nadace i ti nejobyčejnější lidé.

"V roce 1997 porodila sedm dětí - a manžel ji okamžitě opustil."  Jaký byl její osud?

Velká rodina dostala obrovský dům a dostala jídlo zdarma. Několik univerzit nabídlo, že přijmou děti k bezplatnému vzdělávání, jakmile dokončí školu.

A nyní, po 25 letech, můžeme vidět, jak vypadají nyní.

Pokrčování na další straněě