Michelle Fox z New Yorku se před pár lety stala obětí strašlivé nehody. Když nešťastnice kojila svou novorozenou dcerku, její manžel kroutil v rukou svou novou akvizici – pistoli.

Náhodný výstřel proměnil život ženy v opravdové peklo. Kvůli nedbalosti svého tehdejšího životního partnera přišla Michelle o většinu obličeje !

Výstřel ženě vyrazil oči, nos a horní čelist. Je dobré alespoň to, že lékaři, kteří přispěchali na místo incidentu, oběti zachránili život. Tvář nešťastné ženy se již bohužel nepodařilo obnovit.

Krátce po osudném incidentu se Michelle se svým manželem rozvedla. Je těžké si představit, jaký byl v té době život ženy. Mnozí, kteří by takové zkoušce nevydrželi, by spáchali sebevraždu. Ale pro naši hrdinku se všechno ukázalo jinak ..

Manželé spolu vychovávají dceru a jsou naprosto šťastní.  Popřejme této silné ženě dlouhodobé zdraví a nesmírné štěstí!  tvář, pomoc, osud

Michelle byla dlouhou dobu nucena nosit šátky, obvazy a šátky zakrývající její hroznou ránu. Pak jí vyrobili obyčejnou silikonovou protézu, která se nelíbila ani ženě samotné, ani její dceři. Miminko dokonce říkalo, že s maminčiným obvazem to bylo lepší!

Jednou ošetřující lékař překvapil Michelle tím, že jí doporučil umělce. Margi Goldová společně s protetikem pomáhala oběti vyrobit novou, mnohem dokonalejší protézu. Mohli jste to vidět na začátku článku!

Pokračování na další straně