Definice karmických cílů manželství, o které si povíme v tomto článku, je numerologický výklad, složený z data, měsíce a roku vaší svatby. Upozorňujeme vás, abyste si našli svou vlastní z 9 možností. Vaše manželské číslo představuje sílu každého partnera a také vypovídá o problému, který je třeba prostřednictvím vašeho vztahu vyřešit.

Účelem vztahu je učit se jeden od druhého. Jak tedy vypočítat číslo, které určuje sílu, účel a účel vašeho manželství?

Vše je velmi jednoduché. V termínu svatby je nutné sečíst všechna čísla. Vaše svatba se například konala 25. dubna 2015. Dostaneme 2 + 5 + 4 + 2 + 0 + 1 + 5 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1. Vaše svatební číslo je 3.

Důvody rozvodu v numerologii

Abyste se dozvěděli o možných důvodech rozvodu, je potřeba sečíst čísla měsíce a dne, kdy k rozvodu došlo, a výsledné číslo snížit na jednociferné. Například datum rozvodu je 12. listopadu. 12 + 11 = 1 + 2 + 1 + 1 = 5. Nyní se podívejte do podsekce „problém“ pod číslem 5. To je hlavní důvod vašeho rozvodu. Získané informace můžete zkontrolovat čtením o pozitivních a negativních vlastnostech čísel.

Karma a manželství

A nyní si povíme, co znamenají obdržená čísla sňatků a rozvodů.

Číslo 1 – Problémy ega

Silnými stránkami jednoho z partnerů jsou sebevědomí, vedení, sebeorientace.

Problémem je pasivní a / nebo agresivní postoj k sobě navzájem, jeden z partnerů má chuligánskou povahu. Arogance nebo bázlivost.

Cílem manželství je naučit se řešit problémy se sebevědomím tím, že budete dělat to, co milujete, a ne na úkor milovaného člověka, snažit se vše ovládat a vnucovat svou vůli.

Číslo 2 – Problémy s účastí jiných lidí


Silné stránky jednoho z partnerů – jsou to prostředníci nebo arbitri, celkem přátelští, schopní kompromisů, dobří komunikátoři, empatičtí, dobří partneři.

Problém není příliš společenský, ale příliš sentimentální, jeden nebo oba partneři nejsou schopni opustit staré citové vazby. Necitlivý k potřebám druhých.

Cílem manželství je naučit se komunikovat a chovat se spolu jako partneři v dobrodružství, jeden druhého podporovat a povzbuzovat.

Osud manželství

Číslice 3 – Problémy související s komunikací a sociální interakcí


Silnými stránkami jednoho z partnerů jsou bystrá mysl, kreativita, schopnost mít to rád, vizionář, zaujatý životem, citově otevřený, z hloubi srdce říkat svou pravdu.

Problémem je přehánění, závislost na náladě, vrtkavost, častá nedostatečnost, sarkastika a neschopnost odpouštět, roztržitost, neplnění slibů, hazard,

Cílem manželství je naučit se být emocionálně upřímným překonáním úzkosti způsobené pocity nedostatečnosti, zbavit se citové nejistoty a společně rozvíjet tvůrčí talenty.

Číslo 4 – Problémy spojené s tím, že něco dělám


Silnými stránkami jednoho z partnerů jsou organizace, důslednost, logika, láska k pořádku a struktuře.

Problémem je prokrastinace, tvrdohlavost, touha vše ovládat, přílišná logika, přílišné strukturování, reakční.

Smyslem manželství je naučit se rozjíždět „projekty“ bez předchozího souhlasu ostatních lidí. Překonejte strnulost a nedostatek flexibility ve vztazích. Naučte se dělat kompromisy.

Karmický účel manželství

Číslice 5 – Výzvy změny a pohybu


Silnými stránkami jednoho z partnerů jsou flexibilita, hravost, inovátor, snadné zvládání změn, rozvaha, nebát se vyzkoušet něco nového.

Problémem je nepružnost druhého partnera, jeho impulzivita, nedůslednost, přílišné choutky, obtížné vnímání změn, nevšímání si detailů, mám ráda vše mezi tím.

Cílem manželství je naučit se rozvíjet sebedůvěru, která vám pomůže vyrovnat se se změnami ve vašem každodenním životě. Přečtěte si o moderování ve všech svých činnostech.

Pokračování na další straně