Genevieve Purintonová žila svůj život v domnění, že její jediná dcera zemřela při porodu, protože jí to lékaři řekli. O deset let později však obdržel zprávu, která navždy změnila jeho život. Všechno to začalo vánočním dárkem.

Genevieve Purinton porodila svou dceru v roce 1949 v Gary, Indiana. Když ale požádal, aby mu dítě ukázali, dostal tragickou zprávu. „Požádala jsem, aby mi bylo dítě ukázáno, ale řekli, že je mrtvé ,“ řekla Genevieve Purintonová pro NBC.

O několik let později přišla Connie Moultroup ze Santa Barbary v Kalifornii o svou adoptivní matku, když jí bylo pouhých 4-5 let. Jeho otec se znovu oženil a Moultroupův život se rychle změnil. Když jeho otec zemřel jako teenager, jeho nevlastní matka ho vychovávala dále.

Vztah mezi nimi dvěma nebyl tak dobrý, jak si holčička vysnila, a tajně doufala, že si pro ni její biologická matka jednou přijde a vezme ji s sebou. „Snila jsem o tom, že potkám svou skutečnou mámu – krásnou ženu, která se nečekaně objeví a zachrání mě,“ řekla Connie Moultroupová .

To se však nikdy nestalo a Moultroup vyrostl a pokračoval ve svém životě. Oženil se a měl dítě, ale stále přemýšlel, zda by mohl někdy poznat svou skutečnou matku – zvláště když on sám začal stárnout.

Jednou o Vánocích překvapila Bonnie Chase , Moultroupova dcera, svou matku nečekaným dárkem. Byla to sada testů DNA, která mu umožnila vysledovat jeho skutečné kořeny.

Pokračování na další straně