Myšlenka na sebevraždu se v hlavě Meghan Markle několikrát objevila

Meghan Markle měla sebevražedné myšlenky kvůli své osamělosti a intenzivní kontrole jako členka britské královské rodiny poté, co se provdala za prince Harryho – to uvedla sama princezna ze Sussexu v rozhovoru s Oprah Winfrey v neděli.

„Jen už jsem nechtěl dál žít. A byla to velmi jasná, skutečná a děsivá neustálá myšlenka v mé hlavě, “ ukázala Meghan Markle v americké televizi CBS.

Vysvětlil, že členům královské rodiny řekl, že potřebuje pomoc kvůli svému duševnímu stavu, ale že od nich nedostal podporu, protože věřil, že by poškodil pověst královského domu, kdyby byl převezen do nemocnice.

Bývalá herečka afroamerické matky také prozradila, že když byla těhotná se svým nyní téměř 2letým synem Archiem , měla královská rodina téma o tom, jak tmavá bude barva pleti nenarozeného dítěte. Řekl, že rasový problém mohl také přispět k tomu, že jim bylo řečeno, že jejich dítě nedostane titul prince.

Na otázku, co očekává od britského královského dvora po aktuálním rozhovoru, Meghan Markle odpověděla, že poté, co se soud „ujal aktivní role v udržování falešných pověstí o nich, nemohli se dočkat, až budou mlčet“.

Pokračování na další straně