Pomocí předpovědi taro karty zjistíte, co se stane v blízké budoucnosti. Tipy pomohou znamení zvěrokruhu snadno přivést k životu potřebné události.

Budoucnost je nepředvídatelná a každá akce může úspěch nejen přilákat, ale také odrazit. Odborníci doporučují věnovat pozornost předpovědi na tento týden, aby zjistili, jaké události vás čekají 4.-10. října. Tipy na karty vám pomohou snadno překonat překážky na cestě za šťastným životem.

Beran

Tento týden budou Berani schopni změnit svůj život k lepšímu. Karta věže vyžaduje vzdání se iluzí, rozloučení se zastaralými plány a vydání se na cestu do nových výšin. Karta císařovny ukazuje, že berani postupují správným směrem a brzy budou moci sklízet plody své práce. S touto kartou nemá smysl spěchat – můžete se spolehnout na osud a klidně obchodovat.

Karta velekněze ukazuje, že Beran potřebuje poslouchat své srdce, aby nebyl veden okamžitými výstřelky a nestal se obětí manipulátorů, kteří by mohli poškodit jejich plány.

Býk

Podle lunární karty by Býk neměl začínat týden propadáním emocím a důvěryhodným fámám. Karty vás upozorní na problémy, které mohou nastat, pokud o sobě pochybujete a neověřujete přijaté informace. Karta Kolo štěstí předpovídá změny, na které Býk nemusí být připraven. Nechovejte se nerozvážně: je mnohem důležitější najít vnitřní rovnováhu, abyste mohli přemýšlet klidně a najít jedinou správnou cestu ven ze situace.

Hvězdná karta naznačuje, že problémy s Býkem odezní. Když není důvod k obavám a spěchu, ukazuje na správnou taktiku. Tím, že Býk dovedně provede zvolené podnikání, brzy uspěje.

Blíženci

Karta pro invalidní vozík ukazuje rychlý vývoj událostí, kdy by Blíženci měli své znalosti uplatnit v praxi, a ne sedět ve stínu. Podle této karty přichází úspěch k těm, kteří nepochybují a přijímají pravidla hry a přizpůsobují je svým potřebám. Císařský průkaz ukazuje, že Blíženci budou schopni uskutečnit své plány nejen sami, ale také s podporou vlivných lidí. Radou karty je zůstat čestný a nestranný.

Karta Moderování varuje Blížence, aby se vyvaroval impulzivních akcí, které by mohly způsobit dočasné potíže. Neunáhlená práce a přemýšlivá práce přinesou nová vítězství mnohem dříve.

Pokračování na další straně