Je to známá situace, když jdeme nakupovat s dítětem, že když ve frontě u pokladny, cizí lidé zahájí neškodný rozhovor s malými nebo se na ně jednoduše usmívají a mávají mu.

Většině rodičů to připadá úplně normální a někdy to dokonce berou jako požehnání, když už dítě ve své nudě nesnese potíže s nakupováním.

V Longview v Texasu se jedna z maminek dostala do situace, která začíná zdánlivě menším povídáním u pokladny, ale brzy to vypadalo jako pokus o únos dítěte.

Amanda Cropsey Florczykowski právě dokončila nákup a čekala na zaplacení. Byly s ním jeho děti, včetně toho nejmladšího, který seděl v koši. Amanda se rozhodla, že ji vezme ven, a právě tehdy s ní pár před nimi začal mluvit. „Byl to typický rozhovor o tom,“ jak roztomilá je tvoje dcera „, a pak se zeptali na její věk … Brzy jsem se však cítil nepříjemně, protože ta žena byla příliš blízko mého koše a mých dětí. Zvedl jsem svou dceru, když se zeptala, jestli by ji mohla popadnout, ale v další chvíli jsem si všiml, že dítě lpí na hlenu, než jsem mohl zareagovat . “

Pokračování na další straně