Bez ohledu na to, zda věříte na horoskopy a dopad konstelace hvězd na naše osudy, Nostradamus je celosvětovým fenoménem…

Tento francouzský lékař a astrolog už během života poutal pozornost svou údajnou jasnozřivostí a jak se o stovky let později ukázalo, jeho tajemné proroctví se nejednou trefili do černého. Michel de Nostredame, narozený 14. prosince 1503, je autorem slavné sbírky veršovaných předpovědí. V roce 1981 Nostradamove věštby dokonce zfilmovali v dokumentu “Muž, který viděl zítřek”.

Podobně jako bulharská Baba Vanga, kterou mimochodem dodnes přezdívá balkánským Nostrdamem, i francouzský astrolog Michel prý dokázal nahlédnout do budoucnosti. Přestože se neví, jak to dokázal, své proroctví sepsal ve formě tzv. “Quatrainov”, tedy štvorveršových strof či rovnou celých básní.

Traduje se, že Nostradamus úspěšně vyvěste například druhou světovou válku 383 let předtím, než se skutečně začala. V tomto článku si přečtete, co vyvěste pro rok 2020 – a sami uvidíte, kolik se toho skutečně stalo.

Nostradamus celkově napsal až 6338 předpovědí, které sahají až do roku 3797. Podle neověřených zdrojů z internetu se zatím splnilo až 70% jeho věšteb, ale tento údaj berte raději s rezervou – stejně jako všechny takové proroctví obecně. Pro zajímavost si však přečtěte, co nás údajně čeká v roce 2021 a následujících letech celkově.

Pokračování na další straně