Stačí si vybrat svou oblíbenou květinu a zjistit o sobě něco důležitého! O mně jen jedna ku jedné! Díky za magické překvapení!

Která žena nemá ráda květiny? Ve všech barvách jsou vždy ty, které si podmaní ženské srdce. Někdo miluje květiny v kyticích, jiný je má rád v květináčích, ale náladě každé ženy stoupne, pokud její milovaný muž přijde s květinami.
Nabízíme vám jednoduchý a zajímavý barevný test. Podívejte, jak krásné! Musíte si jen vybrat květinu, která se vám líbí nejvíce a kterou byste chtěli získat jako dárek od svého milovaného muže.

Tady jsou, jaké jsou vaše oblíbené?
A přečtěte si níže popis své postavy! Pokud jste si chtěli vybrat dvě květiny, znamená to, že ve vaší postavě jsou přítomny obě energie.


1. Pokud jsou vaše oblíbené květiny RŮŽE
Jste královna, která zná svou vlastní hodnotu! Královna je upřímná sama k sobě i k ostatním lidem. Lidé kolem vás někdy trpí vaší přílišnou přímostí, ale díky svému přirozenému kouzlu na to brzy zapomenou.
Jste upřímní a silní a fascinuje každého, kdo je ve vaší blízkosti. Pokud se vám někdo líbí, pak ho zahřejete svým teplem jako slunce. Pokud ne, pak to neschováte, pravděpodobně to člověk pocítí od prvních sekund komunikace s vámi.
Optimismus a sebevědomí, že se stále dokážete postavit jakékoli výzvě, vám pomůže kráčet životem se vztyčenou hlavou.

2. Pokud jsou vaše oblíbené květiny pivoňky
Jste samá ženskost! Vždy v srdci mladý, zasněný, něžný, milující … Máte velké srdce a budete mít štěstí na muže, kterému ho dáte. Šaty jsou pro vás úžasné, odhalují vaši krásu a vaši energii naplno.
Víte, jak snít, protože častěji se vaše sny nějak zvláštním způsobem promění v realitu. Někdy máte prorocké sny.
Milujete a víte, jak flirtovat, máte hravou postavu. Pokud chcete muže okouzlit, je pro vás snadné to udělat. Jste plní měkké energie, která se kolem vás valí jako měkké měsíční světlo.

Pokračování na další straně