Talentová soutěž, ve které můžete předvést své nadání bez ohledu na zaměření, věk, národnost či jakékoliv jiné omezení, se těší mimořádnému úspěchu po celém světě.

Zatímco diváci show Česko Slovensko má talent už znají všechny soutěžící, kteří se svým vystoupením probojovali díky zlatému bzučáku přímo do finále, australskou verzi projektu okouzlil mladý muž se zrakovým postižením.

článek pokračuje na další stránce

🙂

 
22-letý Paul Kapeleris je mladým hudebníkem, který nadevše miluje zpěv a hru na klavír. Vášnivý muzikant se v aktuálním ročníku šou Austrálie má talent odhodlal překročit svůj stín a vystoupil před čtyřmi porotci.

Rodák ze Sydney trpí zrakovým onemocněním od útlého dětství, přičemž momentálně vidí už jen na 5% a začínají se u něj projevovat i problémy se sluchem.

článek pokračuje na další stránce

🙂

Ani to však Paula neodrazuje od plnění si vlastních snů, přičemž zpěv je jeho smyslem života. I z tohoto důvodu se postavil před kamery televizní show, kde přísná porota absolutně ztratila řeč.

Po hudebním čísle si nejenže vysloužil standing ovation a mnozí nedokázali udržet slzy, ale herečka a zpěvačka Lucy Durack ho poslala do absolutního finále!