Otec neuvěřitelně zbožňoval své tři syny, nikdy nepřemýšlel o tom, že by nebyl jejich biologickým otcem. Nicméně jedno odhalení od doktora změnilo jeho život navždy.

Od chvíle, kdy se jeho synové poprvé objevili na světě, věnoval jim otec Richard Mason veškerou svou pozornost. Když se po několika letech doktor ozval s diagnózou nemoci, která neplodnost, není překvapením, že se z toho milující otec zhroutil.

Brzy po seznámení s budoucí manželkou Kate se Richardova kariéra rozjela a stal se milionářem. Nejprve se jim narodil jeden chlapec, Willem, a pak dvojčata Ed a Joel. Richard se zúčastnil narození každého z nich a podporoval svou ženu, jak jen mohl. Richard byl odhodlaný být rodičem a několik let se mu v této roli dařilo. Postupně se však u Kate začaly objevovat problémy s Richardem.

V roce 2007 žádala Kate o rozvod. Pro ani byl zajištěný, šťastný život ukončen. Od soudu odešla s hotovostí 5 milionů dolarů (cca 17 265 000 korun) a dalším Pravidelným přísunem peněz. Pro Richarda nastal přesný opak. Jeho fyzický i psychický stav se zhoršoval a navíc peníze, které posílal své bývalé manželce, už nestačil. Jeho láska k synům byla klíčová v této těžké situaci. To však nebylo všechno, o pár let později přišla další tíživá zpráva.

Pokračování na další straně