656040516

Muž vyvolal bouřlivou debatu mezi cestujícími a na sociálních sítích, když odmítl vyměnit své místo, aby udělal laskavost pro rodinu cestující s dítětem. Žena ho požádala, aby si s manželem vyměnil sedadlo, ale on odmítl s tím, že zaplatil za prostor pro nohy navíc.

Incident se stal během 10hodinového letu z Evropy do Asie a muž to později nahlásil na Redditu. Vysvětlil, že s manželkou zaplatili za prostor pro nohy navíc, který je k dispozici pouze na sedadlech v přední řadě, a když ho matka s malými dětmi požádala, aby se posunul o řadu dozadu, odmítl se vzdát svého místa.

„Minulý týden jsme s manželkou absolvovali 10hodinový let z Evropy do Asie. Lístky jsme si zarezervovali s dostatečným předstihem a podařilo se nám získat místa, které jsme chtěli – dvě místa v první řadě. Zaplatili jsme za tato sedadla, protože to byla dlouhá cesta a chtěli jsme více místa pro nohy,“ vysvětlil muž na Redditu.

„Když jsme vzlétli, na prostředním sedadle seděla žena s dítětem v náručí. Než jsem stačil dát tašku do úschovy, otočila se ke mně a požádala mě, abych si vyměnil sedadla s jejím manželem. Poté ukázala na manžela ve druhé řadě a řekla, že její manžel by měl být vedle ní, aby jí pomohl s dítětem. Moje žena mlčela, zatímco jsem ženě zdvořile, ale rozhodně řekl, že bohužel, protože místo jejího manžela je ve druhé řadě, nebudu se ním měnit, protože jsem si připlatil za prostor pro nohy.“

Pokračování na další straně