LIVERPOOL, ENGLAND - JUNE 22: Queen Elizabeth II waves from the balcony of the Town Hall during a visit to Liverpool on June 22, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Přestože je považován za přísně tajný dokument, nyní vyšel najevo. Závěť královny Alžběty a její části. Pokud jsou informace pravdivé, ne každý v britské královské rodině bude rád, že uvidí dědictví.

Přestože se přesné detaily závěti bývalého panovníka pravděpodobně nikdy nedostanou na veřejnost, nyní se rozšířila fáma, že II. Alžběta vyloučila z dědictví svého zneuctěného syna prince Andráse.


Stojí za zmínku, že všechny závěti od rodiny jsou přísně důvěrné, zapečetěny a uloženy v trezoru. Soud nedávno rozhodl, že musí dokumenty uchovávat pod zámkem po dobu devadesáti let. Naposledy patřil princi Filipovi a nyní II. Eržika se dostala do trezoru, kde je už třicet závětí.

Podle švýcarského listu Schweizer Illustrierte je zvláštní péče věnována utajení podrobností závěti, ale II. Alžbětina závěť. Jak je formulováno, podle zveřejněných informací

Princezna Cate zdědila většinu královniných klenotů,
Princ Harry a Meghan Markle získali Frogmore Cottage, kde dříve bydleli,
Princ William a jeho rodina získají hrad Windsor (stále žijí na tomto panství, v Adelaide Cottage).

Pokračování na další straně