Podle numerologů hrají čísla významnou roli v různých aspektech života, včetně kariéry. Zejména je zvýrazněno datum narození , kombinace těchto čísel je nejvíce interpretována v numerologii. Spočítejte si své rodné číslo a životní cestu a zjistěte, která kariéra je pro vás nejlepší a také kdy máte největší šanci na úspěch.

Musíte sečíst všechna čísla z vašeho data narození a zmenšit je na jednociferné. Například jste se narodili 14.4.2001, sečtete – 1+4+4+2+0+0+1 = 12, Zredukujte výsledné číslo na jednociferné 1+2= 3. V tomto případě váš život číslo je tři. Pokud dostanete čísla 11, 22, 33 a 44, neredukujte je na jednociferné, protože to jsou hlavní čísla a existuje pro ně speciální výklad.

Spočítejte si své číslo a zjistěte, jaká kariéra se na vás usmívá a jak moc a kde máte šance na úspěch!

Číslo 1 : Je to číslo iniciátora. Mohou se prosadit ve vlastní nezávislé kariéře, kde je čeká nejvíce úspěchů. Mají také vynikající vůdčí vlastnosti. Nejlepší kariérní možnosti: CEO, důstojník nebo velitel, politický vůdce atd. Největší úspěch bude mít, když v práci převezme vedoucí roli.

Číslo 2 : Lidé s číslem 2 jsou kreativní, okouzlující a tiší. Daří se jim v kreativních oborech, jako jsou designéři, umělci a spisovatelé. Protože jsou moudří a mají skvělé rétorické schopnosti, mohou být dobrými zprostředkovateli, poradci, úředníky pro styk s veřejností, prodejci atd. Lidé s číslem 2 jsou také znalostně orientovaní, takže nejúspěšnější budou právě tyto oblasti: učitelé, konzultanti a diplomaté.

Číslo 3: Lidé s číslem 3 jsou přátelští, radostní a vědí, jak ukázat a vyzdvihnout své kvality. Navíc mají schopnost pobavit ostatní. Zábavní průmysl je pro ně tou nejlepší volbou, ať už je to herectví, psaní, zpěv, komici atd. Mají také vynikající vůdčí vlastnosti, takže se mohou rozhodnout pro politickou kariéru, vedoucí týmu, velitele atd. Úspěch je čeká v profesích, jako jsou právníci, řečníci, PR, učitelé, školitelé, motivátoři, lékaři atd.

Číslo 4: Lidé s číslem 4 jsou multitalenti, ale na peníze nemyslí. Peníze pro ně nikdy nejsou hlavní starost, protože usilují o spokojenost v práci. Úspěchu dosahují pouze v profesích, které opravdu milují. Nejlepší profese jsou pro ně žurnalistika, konzultant, technolog atp. Měli by se vyhýbat profesím, které se zabývají výhradně financemi.

Číslo 5: Toto jsou chytří pracovníci, které by chtěl každý zaměstnavatel, a jsou extrémně talentovaní. Mohou být úspěšní v mnoha oborech, ale největší příležitosti je čekají v herectví, hudbě, žurnalistice, právu, filmové tvorbě, prodeji a marketingu, řečnictví. Následují je šťastné hvězdy a jediný způsob, jak mohou ztratit své šance, je neustálá touha riskovat.

Číslo 6: Lidé s číslem 6 jsou velmi zodpovědní a uctiví. Jsou laskaví a starostliví ke své rodině, přátelům a společnosti obecně. rodinně orientované, kreativní, harmonické, humanitní a andělé pro své přátele a blízké . Největšího úspěchu dosáhnou, když začnou pracovat v profesích, jako je architektura, módní návrhářství, interiérový design, medicína, marketing a poradenství atd. Mohou být také úspěšní, pokud se zapojí do podnikání souvisejících s potravinami – restaurace, zpracování potravin, zemědělství a potravinářské produkty atd.

Pokračování na další straně