Přechod z jara do léta bude úspěšný, pokud předem víte, co se v životě stane. Tarotové karty pomohou znamením zvěrokruhu stanovit cíle a snadno přilákat pozitivní změny.

Tipy na karty budou dobrým pomocníkem v práci a dodají vám sebevědomí. Odborníci doporučují pečlivě prostudovat padlé karty, abyste se rozhodli o plánech a včas se připravili na významné události. Předpovědi se nejlépe studují v tichém prostředí.

Beran

Berany čeká pracovní týden. Sluneční karta ukazuje, že můžete čekat na dobré zprávy a bez obav vyrazit na cestu k vytouženému cíli. Nejdůležitější je nic neodkládat na později, abychom nedusili úspěch. Karta hvězdy symbolizuje cestu, která není zastřena negativními událostmi. Karta ukazuje správnou volbu, což znamená, že Beran může v klidu podnikat a na konci cesty získat odměnu.

Karta smrti naznačuje potřebu změny. S touto kartou nebudou žádné problémy a překážky, pokud se včas rozloučíte s minulostí a odvážně změníte své plány.

Býk

Karta přesvědčení ukazuje, že Býk by měl začít týden akcí. Karta hovoří o úspěchu , ale vyžaduje tvrdou práci a čestnost, abyste neztratili svou pověst. Podle Karty střídmosti si Býk musí pamatovat, že shon a shon nepovedou ke štěstí ani k novým vítězstvím. Rada karty zní nic neuspěchat a pracovat v klidu podle předem připraveného plánu.

Karta pro milovníky ukazuje, že Býk bude muset udělat vážnou volbu, na které bude záviset budoucnost. Karta vás vyzývá, abyste naslouchali svému srdci, abyste našli štěstí.

Blíženci

Císařova karta začíná týden a nabádá Blížence, aby se zaměřili na podnikání. Podle této karty se úspěch dostaví rychle, pokud budete tvrdě pracovat a dělat moudrá rozhodnutí. Poctivost a nestranné jednání s ostatními vám pomůže získat skvělou pověst. Karta smrti ukazuje, že Blížence čeká vážná změna. Je čas rozloučit se s minulostí a objevit nové obzory.

Karta opakujícího se muže ukazuje, že Blíženci se budou moci uvolnit, přemýšlet o tom, co se děje, a přijít s akčním plánem na léto. Karta vám umožní dostat se pryč od shonu, slyšet sami sebe a dělat správná rozhodnutí.

Rak

Začátek týdne bude úspěšný, pokud nebudete spěchat a poslouchat svou intuici. Císařovna karta slibuje růst a rozvoj rakoviny. To znamená, že musíte jednat sebevědomě. Raka čekají uprostřed týdne nepředvídatelné události. Kolo štěstí naznačuje, že osud přinese nové příležitosti, ale není třeba okamžitě jednat. Waiting for Cancers pochopí podstatu toho, co se děje, a bude moci znovu získat kontrolu.

Účelem ďábelské karty je varovat Raka před možnými potížemi. Podle této karty je důležité být zodpovědný a rozvážný, abychom neustrnuli a neodmítli úspěch kvůli unáhlenému jednání.

Lvi

Začátek týdne bude pro Lva důležitý. Karta poustevníka nabádá k tomu, abyste nepodnikali aktivní kroky bez přesného plánu. V samotě si Lvi budou moci beze strachu dávat cíle a přebírat důležitou práci. Karta míru hovoří o příznivé době, kdy nebudou žádné překážky. S touto kartou se Lions budou moci vypořádat s jakýmikoli složitými projekty a těšit se z úspěchu.

Karta pro milovníky ukazuje, že Lvi musí učinit důležitou volbu, která bude začátkem nové a šťastné fáze jejich života. Potíže mohou nastat na začátku cesty, ale jejich překonání bude inspirovat a pomůže odhalit spací schopnosti.

Panna

Karta pro milovníky vždy znamená změnu. Podle této karty si Panny budou muset zvolit nový cíl, a abyste nechybovali, je důležité naslouchat sami sobě. Karta síly ukazuje schopnost vyrovnat se s jakoukoli obtíží, pokud nezaváháte. Aktivita a pozitivní přístup pomohou Pannám překonat pochybnosti, které jim brání přitahovat štěstí.

Karta blázna vybízí představitele Panny, aby byli pozorní. Náhodné události vám pomohou najít správná řešení. Nejdůležitější je nenechat si ujít známky osudu.

Pokračování na další straně