Studenti se zastavili, aby pomohli dívce, která při běhu zkolabovala. To, co pro ni oba běžci udělali, je obdivuhodné. 

Když se Madeline Adamsová připravovala na běžecký šampionát, ani ve snu ji nenapadlo, že závod navždy změní její pohled na život.

Její tenisky byly zavázané, což bylo těsné a cítila se sebevědomě. Madeleine tělo bohužel nebylo ve stejném stavu jako její duch…

Madeline začala závod silně a blížila se k cíli, když cítila, jak její vytrvalost slábne.

Mladá běžkyně vysvětlila, co se jí stalo pro CBS News:

„Uběhl jsem závod svého života. Dařilo se mi velmi dobře. Když jsem stoupal do kopce (do cíle), najednou jsem se cítil velmi unavený.

Podlomily se jí nohy

Najednou mě zaplavila vlna a nohy mi úplně selhaly. Neměl jsem žádnou kontrolu. Opravdu si nepamatuji, že jsem spadl, ale pamatuji si, že jsem byl na podlaze a přemýšlel jsem: ‚Proč jsem na podlaze? Vstávej.'“

Madeline byla vyčerpaná a nemohla dál. Zhroutila se na zem a snažila se postavit na nohy, ale na její unavené končetiny toho bylo prostě moc.

Běžci ji míjeli jeden za druhým a ona sledovala, jak jí závod běží mezi prsty.

Jedna skvělá dívka, běžkyně jménem Evie Tate, z města Clemson, stála vedle Madeline a snažila se ji zvednout – ale unést Madelininu váhu bez pomoci bylo téměř nemožné.

Pak přišla další běžkyně, Rachel Peaseová z Louisville, a položila Madeline druhou paži přes rameno a pár se pokusil pomoci Madeline proběhnout cílovou čáru společně.

Pokračování na další straně