Smutek ve světě filmu poté, co zemřel velký herec. To je herec Dennis Waterman, známý mnoha slavnými rolemi, které ztvárnil během své kariéry.

Smutek ve filmovém světě poté, co herec Dennis Waterman zemřel ve věku 74 let. Tragické oznámení učinila jeho vlastní rodina. Zdá se, že herec zemřel v nemocnici ve Španělsku.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že náš přítel Dennis zemřel velmi pokojně ve španělské nemocnici,“ uvedla rodina Dennise Watermana .

Citovaný zdroj také uvádí, že herec zemřel v neděli odpoledne a byla s ním i jeho žena Pam. Rodina přitom v těchto extrémně těžkých časech apelovala na soukromí.

„Rodina vás žádá, abyste v těchto velmi těžkých časech respektovali naše soukromí,“ dodali.

Role, které proslavily Dennise Watermana
Všimněte si, že herec Dennis Waterman byl známý svými rolemi v televizních seriálech jako Minder , The Sweeney a New Tricks. Narodil se v Londýně a svá studia dokončil na Corona Theatre School.

Jeho filmová kariéra začala rolí pro Children’s Film Foundation, po které byl ve 12 letech pozván do Royal Shakespeare Company ve Stratfordu. Jako teenager se proslavil ve Williamovi, adaptaci BBC Just William.

Pokračování na další straně